Καλο-κακο, ασχημο-ομορφο, μερα-νυχτα, ζωη-θανατος, χαρα-λυπη, κλαμα-γελιο....ολα στη ζωη εχουν το αντιθετο εκεινο κομματι που το συμπληρωνει και δινει αξια σε εκεινες τις δυο λεξεις....Pepito-....? Pepito-.....? Μπααα...Μπορει πιο μετα. Αξιζε να δοκιμασω τουλαχιστον!!
Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2006
Remember remember the sweet December!
Για αλλη μια φορα τα λαμπιονια του δεντρου φωτιζουν το σαλονι μου και παλιες αναμνησεις ξαναερχονται στη μνημη. Αναμνησεις δωρων, αναμνησεις φιλων να καθονται στο τραπεζι και να γιορταζουν, αναμνησεις ερωτικων στιγμων κατω στο χαλι με μοναδικο φως τα χρωματα που στολιζουν το δεντρο, αναμνησεις μιας μικρης και πολυ χαζης σκυλιτσας να παιζει στο χαλι, να κυλιεται σα βαρελακι και να πηδαει, να πιανει μια μπαλα απο το δεντρο και να εξαφανιζεται κατω απο το τραπεζι και να ακουγεται μονο ενα τριξιμο δοντιων, ενα σπασιμο μιας μπαλας.
Μια αναμνηση ενος παρτυ μιας φιλης οπου το ασανσερ της πολυκατοικιας της εγινε το πρωτο επισημο μερος οπου δοθηκαν καυτα φιλια με τον κινδυνο να μη μας πιασει κανεις.....
Μια αναμνηση γιορτης και χριστουγεννων οπου πολλοι φιλοι για πολλα χρονια μαζευονταν και παιζανε παντομιμα, τριβιαλ κτλ. δινοντας καθε χρονο και μια πινελια ωριμοτητας, σημαδια οτι τα παρτυ πια περασανε σε ενα αλλο επιπεδο....
Μια αναμνηση αισθησιασμου, ερωτισμου, χαλαρωσης, ενωσης οπου μεσα σε ενα σπιτι γεματο κουραση και νευρα, δυο ανθρωποι, κλειδωμενοι σε ενα δωματιο, ενωσαν τις ψυχες τους και αγγιξανε το Θεο.
Μια αναμνηση μιας χοροεσπεριδας οπου μια αποφαση, μια ματια, ενας χορος, λιγα λογια εγιναν η αρχη μιας καινουριας ζωης, που ολοι νομιζαν οτι θα ηταν συνηθισμενη, αλλα ηταν μια απο τις λιγες, μια απο αυτες που ζουν στα παραμυθια, απο αυτες οπου η πριγκιπεσσα περιμενει τον ιπποτη με το ασπρο αλογο αλλα που ποτε δεν ερχεται....μονο που σε αυτη, ηρθε!

Δε ξερω τι να πω για αυτες τις γιορτες. Μονο το οτι ειναι οι καλυτερες, οι πιο ομορφες, οι πιο χαρουμενες, οι πιο..."γιορτινες", οι πιο φευγατες!
Ευχομαι ολοι να τις περασουνε οσο το δυνατον καλυτερα. Να ειναι διπλα στους ανθρωπους τους, διπλα στο αλλο τους μισο, διπλα στην οικογενεια τους, φιλους.....

Οσοι με μισησαν....να απαλυνει η ψυχη τους.
Οσοι με αγαπησαν...να τους δοθει πισω αυτη η αγαπη 10 φορες περισσοτερη.
Οσοι θελησαν να παρουν κατι δικο μου....χμ...να μη τους το κανουν ποτε.
Οσοι θελησαν να μου κανουν κακο....να ειναι παντα καλα.
Οσοι σταθηκαν εκει για μενα....να ειναι παντα περιτριγυρισμενοι απο ανθρωπους που τους αγαπουν.
Και τελος, σε οσους εκανα εγω κακο, οσους πληγωσα και ειπα λογια σκληρα, οσους δεν καταλαβα τοτε τι σημαιναν, τι ηταν.....Συγνωμη και ευχαριστω. Ευχαριστω που τα παθηματα...εγιναν μαθηματα. Και ας ηταν οδυνηρα.

Ευχομαι σε ολους σας χαρουμενες γιορτες, γεματες ευτυχια, αγαπη και πανω απο ολα υγεια.
Καλο σας βραδυ....
 
posted by Pepito at 12:47 π.μ. | Permalink |


0 Comments: