Καλο-κακο, ασχημο-ομορφο, μερα-νυχτα, ζωη-θανατος, χαρα-λυπη, κλαμα-γελιο....ολα στη ζωη εχουν το αντιθετο εκεινο κομματι που το συμπληρωνει και δινει αξια σε εκεινες τις δυο λεξεις....Pepito-....? Pepito-.....? Μπααα...Μπορει πιο μετα. Αξιζε να δοκιμασω τουλαχιστον!!
Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2006
Δελφοι 06 (Β μερος)
....πηγε και ξαπλωσε διπλα του γεματη χαρα και ανυπομονησια για την επομενη μερα. Ηταν πολυ κουρασμενη για να κανει τρελιτσες αλλα ηταν τοσο χαλαρη που ηθελε να νιωσει τα χειλια του, να νιωσει την αγκαλια του....Βεβαια ολα αυτα ξαφνικα της κοπηκαν οταν ξαπλωνοντας διπλα του στο σκοταδι τον εδε να κοιμαται εκει...γαληνιος, ηρεμος. Εκεινη καταλαβε οτι ηταν πολυ κουρασμενος και ετσι δε τον ξυπνησε. Του εδωσε ενα φιλι και του ειπε "Καληνυχτα αγαπη μου."
Ξαπλωσε διπλα του παιρνοντας τον αγκαλια...

Το επομενο πρωι οταν ξυπνησε ηταν μονη της. Ξυπνησε στις 9 και οντως ηταν πολυ περιεργα. Εκεινος δεν ηταν απο κεινους που ξυπνανε νωρις. Σηκωθηκε και πηγε στο μπανιο νομιζοντας οτι ηταν εκει. Αλλα εκεινος αφαντος... Οταν πηγε να ανοιξει το κινητο να τον παρει τηλεφωνο η πορτα ακουστηκε και εκεινος φανηκε με καφε, μπουγατσα, κρουασαν σοκολατα και ενα λουλουδι. Ηταν ρομαντικος ναι....οποτε επρεπε! Της εδωσε ενα φιλι και παιρνοντας το κινητο της απο το χερι της ειπε οτι επρεπε να μεινει κλειστο. Εβαλε τα πραγματα στο κομοδινο, πηγε στη πορτα, εβαλε το Do not Disturb απεξω και την εκλεισε.
Πηγε κοντα της, της εδωσε το τριανταφυλλο μαζι με ενα φιλι και της ειπε καλημερα.
Την ξαπλωσε ηρεμα στο κρεβατι και βγαζοντας σιγα σιγα το νυχτικο της, της ψιθυρησε στο αυτι της "μου ελειψες"....Της εκανε ερωτα...

Οταν πια ειχε ηρεμησει και ειχε ανακτησει τις αισθησεις της απο το μουδιασμα του σωματος της, εφερε τον καφε στο κρεβατι και της προσφερε μια γουλια. Ηταν ακομα ζεστος και η γευση του στο στομα της την αναζωογονησε. "Πιες τον καφε σου και φαε και κατι μωρο μου. Σου εφερα μπουγατσα και κρουασαν σοκολατα. Οτι θες παρε. Θα φαω εγω το αλλο" Εκεινη πηρε το κρουασαν και τη μπουγατσα και του ειπε "ελα..θα τα φαμε και τα δυο μαζι".

Οταν εφαγαν και οι δυο πηγανε να κανουνε ενα ντους. Στις 12 περιπου ηταν ετοιμοι και πηγαιναν στο αμαξι. Ειχανε και οι δυο φορεσει τα ζεστα τους ρουχα και πηγαινανε πανω στο χιονοδρομικο. Η μερα ηταν πολυ ομορφη. Ο ηλιος τους ζεσταινε αλλα το κρυο που υπηρχε ηταν αρκετο για να τους θυμιζει οτι βρισκονταν σε βουνο. Δεν ειχε καθολου αερα και ετσι το χιονοδρομικο ηταν ανοιχτο. Ηταν η τελεια μερα. Τοχανε σχεδιασει ετσι ωστε να ειναι ετσι.
Οταν φτασανε εκει νοικιασανε πεδιλα και κανανε σκι. Βγαλανε φωτογραφιες, παιξανε χιονοπολεμο σα μικρα παιδια, κυλιοντουσαν κατω στο χιονι και πεταγανε ο ενας τον αλλον κατω. Τα πραγματα μεχρι που βγηκανε λιγο εκτος ελεγχου οταν εκεινη εριξε μια αρκετα μεγαλη χιονομπαλα στο προσωπο του. Βεβαια ασχετα με τον πονο της ειπε οτι δεν ειναι τιποτα και για αντιποινα την πεταξε στο χιονι και την σκεπασε με αυτο.
Το μεσημερι πια, κατακοποι απο το πηγαινε-ελα φυγανε απο το χιονοδρομικο και πηγανε σε ενα σαλε εκει κοντα. Ειχε ξαναπαει εκεινος εκει καποτε. Με μεγαλη παρεα...τωρα ομως ηταν με τη κοπελα του. Φαγανε και ηπιανε ωσπου σκασμενοι πια γυρισανε στο ξενοδοχειο. Εκει βαλανε κατι πιο ανετο και καθησανε να χωνεψουν και να ξεκουραστουν. Αλλωστε το βραδυ θα πηγαινανε στην Αραχωβα σε ενα κλαμπακι να χορεψουν.
Οταν βραδιασε για τα καλα....
 
posted by Pepito at 12:23 π.μ. | Permalink |


0 Comments: